Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Τι στο ΔΙΑΟΛΟ γίνεται???

Τις τελευταίες ημέρες, άφωνοι μπροστά στην καταιγίδα των γεγονότων, νιώσαμε την ανάγκη να σχολιάσουμε τις εποχές τρέλας που βιώνουμε. Έτσι, αρχικά εντύπωση μας προκάλεσε η διαφορετική στάση των τηλεοπτικών, κυρίως, ΜΜΕ απέναντι σε δύο περιστατικά: Την άγρια δολοφονία κοπέλας στα Πατήσια την Πρωτοχρονιά και τον ξυλοδαρμό χιλιανού κατηγορούμενου σε αστυνομικό τμήμα μετά από επίθεση σε αστυνομικό και την προσπάθειά του να δραπετεύσει.
Σε ποια σχολή δημοσιογραφίας θα δίδασκαν ότι ο ξυλοδαρμός αποτελεί πρώτη είδηση και η δολοφονία "καθόλου είδηση";;; Ακούσατε σε κάποιο κανάλι για την άτυχη κοπέλα; Τι γίνεται εκεί στα ΜΜΕ; Κάντε τις σχετικές αναζητήσεις στο google και συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Να γίνω κακοπροαίρετος και να πω ότι τα ΜΜΕ συμπράττουν στον επικείμενο νόμο περί ιθαγένειας; Αλλιώς τι; Δείτε εδώ τα στοιχεία από το altermedia.

Άσε τη συμπεριφορά της Πολιτείας. Έσπευσε ο ΥΠροΠο να άρει την απέλαση του χιλιανού, να του δώσει πολιτικό άσυλο και να του παράσχει "επικουρική προστασία"!!! Μα χάθηκε κάθε λογική σε αυτόν τον τόπο; Πρόκειται για άνθρωπο που κατηγορείται για επίθεση με "λάμα" σε πολίτη, επίθεση σε αστυνομικό και προσπάθεια απόδρασης από Α.Τ. Μήπως η επόμενη κίνηση είναι να του δώσει το ΥΠροΠο και σπίτι; Ή να βγάλει ο Σύριζα τα "παιδιά" στους δρόμους να "εκτονωθούν" για την αστυνομική βία κατά του συντρόφου αγωνιστή Navardo Pedro;

Και εκτός των προαναφερθέντων παραλόγων κινήσεων, πόσο ακόμη θα ευνουχίσει την Αστυνομία ο ΥΠροΠο; Διώχνει αστυνομικούς χωρίς ΕΔΕ, δίνει άσυλο σε εγκληματίες (που μάλιστα προέρχονται από δημοκρατικές χώρες-ο Πινοσέτ δεν υπάρχει πια), την ίδια στιγμή που είναι άγνωστο τι γίνεται με τα "αντι-εξουσιαστικά τέκνα" Νιώτη και όταν ο Βούγιας έχει ήδη απελευθερώσει τους αντι-εξουσιαστές του παλιού συντρόφου Κουράκη. Προφυλάκισε τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό κι άφησε ελεύθερο το φοιτητή που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς"!!!

Μήπως πρέπει να μετονομασθεί το ΥΠροΠο σε ΥΠροΛΑντι (Υπουργείο Προστασίας Λαθρομεταναστών και Αντιεξουσιαστών).


Τι γίνεται;;;

Ονειρεύομαι ή τα ζούμε αυτά αληθινά;

Δε νιώθω καλά...

2 σχόλια:

  1. Όλα αυτά σύντροφοι, είναι απολύτως αληθινά. Καλά καταλάβατε: ο ξυλοδαρμός έχει απόλυτη προτεραιότητα έναντι της δολοφονίας, εάν αυτό βολεύει την "γραμμή".
    Επιπλέον, είναι πολύ "αντιδραστικό" να ρωτάει κάποιος εάν μπορεί μία χώρα όπως η Ελλάδα, να φιλοξενήσει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ πλήθος ανθρώπων ( εξ' ου και η πεισματική άρνηση να γίνουν διεργασίες δια των οποίων θα προσδιοριστεί το πόσους ανθρώπους είναι δυνατόν να φιλοξενήσει - φυσικά, αμέσως μετά θα πρέπει να καθοριστούν και τα πολιτικά δικαιώματα που θα έχουν κάποιοι από αυτούς. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ!!! ΟΧΙ ΕΝ ΜΕΣΩ "ΜΠΑΧΑΛΟΥ"!!!).
    Τέλος, βρίσκω πολύ λογικό να μην προφυλακίζονται τα παιδιά επώνυμων και πλούσιων οικογενειών ( ότι και αν κάνουν), διότι "ο Μπαμπάς και η Μαμά έχουν μέσον και λεφτά".
    Αυτοί που πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για τις πράξεις τους, είναι όσοι "δεν έχουν μέσον και λεφτά". Άλλωστε, έτσι αναδεικνύεται καλύτερα το "ταξικό μίσος", οπότε η "επανάσταση" βαίνει καλώς.
    Α, και ξέχασα το σημαντικό:
    Οι αστυνομικοί, πρέπει να τιμωρούνται ( είτε φταίνε είτε όχι - ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗ), για 2 λόγους:
    1)Επειδή είναι αστυνομικοί ( άρα ενάντια στην "επανάσταση" και την "ταξική πάλη")
    2)Επειδή δεν ανήκουν στην συντριπτική τους πλειονότητα στην "σωστή τάξη" ( δηλαδή δεν έχουν Μπαμπά και Μαμά με μέσον και λεφτά. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΩΝ 900 ΕΥΡΩ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ??).
    Όπως καταλαβαίνετε, οι έννοιες της "ταξικής πάλης " και της "επανάστασης", έχουν πια εξελιχθεί. Συνεχίζουν να υπάρχουν, μόνο που η δράση τους αντεστράφει!!!
    Δεν κατευθύνεται πια από όσους είναι "στην απέξω" προς όσους είναι "στο κόλπο", αλλά αντίστροφα!!
    Το σίγουρο, είναι ότι χρειάζεται βρεγμένη σανίδα. Ποιος θα την πάρει όμως??
    Π.Κ.

    Υ.Γ.: Τα παραπάνω, δεν σημαίνουν ότι οι παρεκτρεπόμενοι Αστυνομικοί δεν πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά. Το αντίθετο μάλιστα. Οι φύλακες της νομιμότητας, υπόκεινται στους ίδιους με εμάς νόμους, και λογοδοτούν όποτε παρεκτρέπονται.
    Αυτό, είναι αυτονόητο.
    Δεν πρέπει όμως αυτό, να γίνεται αφορμή για επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, γιατί αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες ( και για την χώρα, αλλά και για τους κρατούντες - δηλ. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι παρατρεχάμενοι του ΣΥΡΙΖΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω φρικάρει με αυτά ,ειδικά εδώ και ένα χρόνο που παρακολουθώ ειδήσεις μέσω των μπλόγκ, δηλαδή το τι βγαίνει στις ειδήσεις και τι πραγματικά γίνεται (που εδώ που τα λέμε τα βλέπουμε!!! δεν είναι ανάγκη να τα διαβάσουμε στα μπλογκ!!) .... δεν ξέρω που να αρχίσω και πού να τελειώσω...κατάντια ,παρακμή ισοπέδωση;; πως να το πω;

    Τουλάχιστον όταν βλέπω τέτοιες αναρτήσεις λεώ εντάξη δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται έτσι.

    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή