Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Προστασία σε ποινικό και αστικό επίπεδο θα ζητήσει η Χαρά Νικοπούλου

Δήμος Μπακιρτζάκης

Για τα δημοσιεύματα σε τουρκόφωνα έντυπα και ιστοσελίδες...!

Την υπεράσπισή της θα αναλάβει ο δικηγόρος και αδερφός της Ευτύχιος Νικόπουλος. Το κακό παραέγινε. Η πολεμική και η λάσπη που δέχεται αναίτια η Χαρά Νικοπούλου θα πολεμηθούν με την προσφυγή στην δικαιοσύνη. Έτσι δια της δικαστικής οδού και με την συνδρομή του δικηγόρου και αδερφού της Ευτύχιου Νικόπουλου, η δασκάλα του Δερείου Χαρά Νικοπούλου, θα ζητήσει την προστασία τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο, για δημοσιεύματα σε τούρκοφωνα έντυπα και ιστοσελίδες, που την εμφανίζουν «να έχει ζητήσει από τους μαθητές της να απεικονίσουν μία εικόνα του Αλλάχ». Ο δικηγόρος με τον οποίο επικοινώνησε το ράδιο Χρόνος 87,5 κάνει λόγο για ένα στημένο σκηνικό που στόχο έχει να δοκιμάσει τις αντοχές της νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.

Δεν λένε να σταματήσουν, από ότι φαίνεται κάποιες εφημερίδες και κάποιοι οι οποίοι κινούν τα νήματα και προσπαθούν ακόμα να προκαλέσουν προβλήματα στην Χαρά Νικοπούλου. Για ένα διάστημα βέβαια μπορούμε να πούμε ότι ήταν ήσυχα τα πράγματα.
-Ακριβώς τα πράγματα ήταν απολύτως ήρεμα, δεν έγινε απολύτως τίποτα και γι’ αυτό τον λόγο μας δημιουργούν θλίψη, αγανάκτηση και οργή όλα αυτά τα παντελώς ψευδή κατασκευασμένα και άκρως συκοφαντικά καθ’ ολοκληρία μυθεύματα, τόσο σε έντυπα, όσο και σε ορισμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Η αλήθεια όμως αποδεικνύεται από έγγραφα, γιατί όπως ξέρετε από την πρώτη δημοτικού τα καθήκοντα που δίδονται από τον δάσκαλο είναι γραπτά-χειρόγραφα σε κάθε παιδί. Περί τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου η Χαρά Νικοπούλου δίδασκε στην α’ δημοτικού το γράμμα «θήτα». Βάση του προγράμματος ρώτησε τους μαθητές της να της πούνε κάποιες λέξεις από θήτα, οι μαθητές της είπαν τις λέξεις θάλασσα, θρανίο, θησαυρός και Θεός. Στηριζόμενη λοιπόν στις λέξεις που ήξεραν ήδη τα παιδιά, τους έβαλε μια απλή αντιγραφή για το σπίτι σαν εργασία των λέξεων αυτών και τίποτα παραπάνω, ούτε απεικονίσεις είτε της θάλασσας, ούτε του θρανίου, ούτε του θησαυρού, ούτε του Θεού κι αυτό πράγματι έκαναν και οι μαθητές. Και στα τετράδια τους της επόμενης ημέρας είναι αποτυπωμένες οι λέξεις αυτές ως ορθογραφία και η ένδειξη της δασκάλας μπράβο σε όλα τα παιδιά, χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση, ούτε κάποια εντολή γιατί δεν απεικονίσατε τις παραπάνω λέξεις. Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.

Αυτή είναι η αλήθεια και τότε τι συνέβη και τι γράφουν εφημερίδες και ιστοσελίδες;
-Έλαβα γνώση πριν από 2-3 ημέρες κάποιες από αυτές και εχθές ορισμένων άλλων και ειλικρινά σας λέω είναι σοκαρίστηκα με τα όσα έχουν κατασκευάσει περί δήθεν εντολής της Χαράς Νικοπούλου προς τους μαθητές της πρώτης δημοτικού να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ, κάτι το οποίο είναι αδιανόητο τόσο στην μουσουλμανική όσο και την χριστιανική θρησκεία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν απεικονίσεις του Αλλάχ ή των προφητών στην μουσουλμανική θρησκεία.
-Ακριβώς. Το γνώριζε και η ίδια και δεν υπήρχε καμία απολύτως τέτοιου τύπου εντολή ή παρότρυνση σε εργασία των παιδιών για να κάνουν κάτι τέτοιο. Υπάρχει μάλιστα κάποια φωτογραφία στα έντυπα όπου απεικονίζονται μαθητές. Οι μαθητές που απεικονίζονται είναι της πέμπτης τάξης δημοτικού, ενώ η Χαρά διδάσκει στην α’ και β’ τάξη. Γι’ αυτό σας λέω ότι πέρα από τα αισθήματα και συναισθήματα που προκαλεί, δηλαδή αγανάκτηση και οργή, είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί. Νομίζω ότι με την χρονική στιγμή που επιλεγούν να γίνουν αυτά πιθανόν να δοκιμάσουν και την αντοχή της παρούσας κυβέρνησης, δοκιμάστηκε της προηγούμενης, να δοκιμαστεί και της παρούσης. Ξαναλέω, το έχω δηλώσει και παλαιότερα, η Χαρά Νικοπούλου είναι γνωστή το ποια είναι, δεν έχει ανάγκη από τίποτα, από εκεί και πέρα οι ψεύτες θα λάβουν την απάντηση τους εκεί που πρέπει..

Ποια είναι δηλαδή τα επόμενα βήματα σας, επικοινωνήσατε με αυτούς τους κυρίους, θα δοθεί κάποια απάντηση μέσω της νομικής οδού;
-Η απάντηση θα είναι να αποταθούμε στην δικαιοσύνη και να ζητήσουμε την προστασία της τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο.

Από ότι φαίνεται δηλαδή γίνεται ένα κρας τεστ για την νέα κυβέρνηση, για την νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, ανακινώντας θέματα τα οποία τα είχαν ανακινήσει και παλαιότερα και είχαν βέβαια τις δέουσες απαντήσεις, αλλά εδώ μιλάμε για οργανωμένη επίθεση, γιατί δεν είναι μόνο μια εφημερίδα.
-Ακριβώς και επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει ίχνος ή ψήγμα αλήθειας σε όλα αυτά τα οποία γράφουν και μάλιστα σημειώστε ότι η συγκεκριμένη αντιγραφή ήταν αρχές Δεκεμβρίου, δείτε την χρονική στιγμή που επιλέγουν να κατασκευάσουν αυτά που κατασκεύασαν.

Κύριε Νικόπουλε να σας ευχαριστήσω θερμά.

Από "ΧΡΟΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"

Από το ιστολόγιο "Ελλήνων Αφύπνιση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου