Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ο φασισμός των "προοδευτικών"

Όταν μια μικρή μειοψηφία, που αποτελεί δεν αποτελεί το 0,5% του Ελληνικού λαού σπάει, καταστρέφει και καίει την περιουσία απλών πολιτών κι όχι την περιουσία αυτών που ευθύνονται για όσα δεν τους αρέσουν, τότε μιλάμε για φασισμό. Ειδικά όταν ο θάνατος ενός παιδιού γίνεται η αφορμή για όλα αυτά, τότε πλέον μιλάμε ΚΑΙ για ασέλγεια στο άψυχο σώμα του παιδιού...

Όλο αυτό το σκηνικό της εκμετάλλευσης ενός θύματος θυμίζει τις σκέψεις τμήματος της Αριστεράς για πρόταση προς την Κ. Κούνεβα να κατέβει ως υποψήφια ευρωβουλευτής ελάχιστες μέρες μόλις μετά το συμβάν κι ενώ η γυναίκα υπέφερε ακόμη στο κρεββάτι του νοσοκομείου. Είναι, φαίνεται, διακαής πόθος της Αριστεράς η "κατασκευή" θυμάτων και η "εκμετάλλευσή" τους μόνο, βέβαια, συγκεκριμένων ομάδων της κοινωνίας. Γιατί και το αστυνομικό σώμα και η αεροπορία είχαν θύματα, αλλά κανένας Τσίπρας δεν έκανε δηλώσεις συμπαράστασης. Αυτοί, βλέπετε, δεν συμβάλλουν στην πρόοδο αλλά είναι δυνάμεις συντήρησης, καθώς υπερασπίζονται την Πατρίδα τους ή προστατεύουν τον απλό πολίτη, πράγμα διόλου "προοδευτικό".

Η κατάσταση της σύγχρονης Ελλάδας είναι απογοητευτική. Η βλακεία κι η υποκρισία περισσεύουν και κανείς δεν αντιδρά. Οι ελάχιστες μειοψηφίες αναστατώνουν τις ζωές μας και καθόμαστε. Τα δημόσια σχολεία και τα Πανεπιστήμια έχουν απαξιωθεί πλήρως με τις καταλήψεις και τις απεργίες, προς όφελος των ιδιωτικών και των Ιδρυμάτων του εξωτερικού, όταν ταυτόχρονα όλοι οι "έχοντες και κατέχοντες" (μεταξύ αυτών οι περισσότεροι Αριστεροί πολιτικοί) τα αποφεύγουν, στέλνοντας τα τέκνα τους στα καλύτερα των ιδιωτικών και του εξωτερικού. Ανησυχώ -και ταυτόχρονα ελπίζω- για τη στιγμή της εξέγερσης όλων ημών των υπολοίπων ενάντια σε αυτά τα χάλια...

Παρακολουθήστε το διαφωτιστικό βίντεο για την επέτειο του θανάτου του μαθητή...


3 σχόλια:

  1. Καλημέρα !

    Γίναμε η χλεύη των ευτελών , παιδιά !
    "Ανησυχώ -και ταυτόχρονα ελπίζω- για τη στιγμή της εξέγερσης όλων ημών των υπολοίπων ενάντια σε αυτά τα χάλια..."
    Αυτή η φράση σας τα λέει ολα !

    Μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΡΩΑς Ο ΣΩΛΟΜΟΣ ΣΩΛΟΜΟΥ

    ηρωας αυτος που ξερει οτι δεν θα ξαναγυρισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ντιντής και η Μπέμπα, κάνουν επανάσταση εκ του ασφαλούς. Ο στόχος, είναι ο χαβαλές ( έτσι και αλλιώς, ο dadi και η mommy έχουν λεφτά, περιουσία και μπόλικο ΜΕΣΟΝ. Η αποκατάσταση των κακομαθημένων βλασταριών, είναι βέβαιη).
    Τα συμπλέγματα της "γενιάς του πολυτεχνίου", δεν επιτρέπουν την αποκατάσταση μιας ισορροπίας ( όπως πρέπει να συμβαίνει στις Δημοκρατίες).
    Τα βήματα είναι αργά προς το παρόν. Ορισμένοι ( π.χ. Χρυσοχοίδης), λένε αυτονόητα πράγματα και πολλοί εντυπωσιάζονται λες και ακούνε τις μεγαλύτερες σοφίες του κόσμου.
    Θα βελτιωθεί η κατάτσαση, αλλά αυτό θα γίνεται αργά-αργά.
    Πάντως κατά τη γνώμη μου, η μόνη ιδιαιτερότητα των περσινών επεισοδίων, ήταν το ότι η πολιτεία διέταξε την αστυνομία να μην κάνει τίποτα.Έτσι, η έκταση των καταστροφών ήταν ασυνήθιστα μεγάλη.
    Κατά τα άλλα, δεν υπήρξε κάποια μεθοδολογική ιδιαιτερότητα πέρυσι (σε σχέση με άλλα αντίστοιχα γεγονότα).
    Οπότε, καλό θα ήταν να δώσουμε τα αντίστοιχα συγχαρητήρια, στον τότε Υπουργό Εσωτερικών ( κ. Παυλόπουλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή