Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Για τη νίκη Σαμαρά...

Από το Paideia.gr

του Ευριπίδη Μπίλλη
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Και τι δεν ακούει κανείς για τους λόγους που έχασε η Ντόρα και κέρδισε ο Σαμαράς.
<<Βαθυστόχαστες>> αναλύσεις, ότι η Ντόρα μετείχε στην εξουσία, ότι η Ντόρα δεν δέχθηκε από την αρχή την προσφυγή στη βάση, κτλ. Πολλά από αυτά μπορεί να ισχύπουν.
Το σπουδαιότερο όμως δεν ακούστηκε από τα ξενοκίνητα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ των ευρωλιγούριδων όπως τους λένε.
Αυτών που όταν ο Σαμαράς μίλησε προεκλογικά για Ευρώπη των Εθνών τον είπανε <<ακροδεξιό>> αυτοί οι πράκτορες του Σόρος.
Ο πραγματικός λόγος που κέρδισε ο Σαμαράς είναι ότι μίλησε σαν Έλληνας τονίζοντας πολλές φορές την αγάπη για τον ελληνισμό και την πατρίδα, ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ Ντόρα που μίλησε για <<αραχνιασμένες>> αντιλήψεις.

Είχε πεί μεταξύ άλλων ο Σαμαράς στην ομιλία του στο Βελλίδειο Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη:
«…Και σίγουρα δεν ήμουν εγώ που έσπευσα να υιοθετήσω το Σχέδιο Ανάν,όταν ο τότε Πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος το αρνιόταν όταν ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής το απέρριπτε,όταν ο Κυπριακός Ελληνισμός ετοιμαζόταν να το καταψηφίσει πανηγυρικά.
Δεν ήμουν εγώ που κινδυνολογούσα τότε ότι η καταψήφιση του Σχεδίου Ανάν θα «κατέστρεφε», τάχα, την Κύπρο
Δεν συνέπιπτα εγώ τότε με τη στάση του ΠΑΣΟΚ...
Άλλοι συνέπιπταν.
Εγώ τότε ήμουν αντίθετος με το Σχέδιο Ανάν,
όπως και ο Κώστας Καραμανλής...»

Έτσι η ναυαρχίδα των <<αντιελληναράδων>> Τα Νέα, το ενδιαφέρον του Σαμαρά για τα εθνικά θέματα το χαρακτηρίζει, στροφή προς τα δεξιά (κατωτέρω).
Αυτοί οι νεκροθάφτες της Κύπρου, οι εκχωρητές του Αιγαίου, της Θράκης και της Μακεδονίας, οι νεοταξικοί ψευτοαριστεροί και ψευτοπροοδευτικοί που θεωρούν <<αραχνιασμένες ιδέες>> την αγάπη για την πατρίδα και τον ελληνισμό, που ως ευρωλιγούρηδες παθαίνουν αλλεργία με κάθε τι που χαρακτηρίζει το έθνος των Ελλήνων, θεωρούν δήθεν τη νίκη του Σαμαρά <<δεξιά στροφή>>.
Έτσι κατ αυτούς χάσαμε την <<αριστερή>> Ντόρα.

Ελπίζω να μην αργήσουν να αντιληφθούν ότι η υπερψήφιση του Σαμαρά με μη αναμενόμενη υπερβολική προσέλευση ψηφοφόρων ήταν για τον κόσμο ψήφος υπέρ της Ελλάδας και του ελληνισμού που τα τελευταία χρόνια βάλλονται από παντός είδους παγκοσμιοποιημένες νεοταξικές οργανώσεις μεταλλαγμένων τέως αριστερών και ψευτοπροοδευτικών (Αντιγόνες, ΚΕΜΟ, ΟΠΕΚ, δίκτυο Transform! στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς Transform Europe«Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι», Οικολόγοι Πράσινοι, MigrantsInGreece.org, DONCAT Δήμου, ΜΚΟ H ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, CDRC Σορος, ΕΛΙΑΜΕΠ, Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑΣ, Κίνηση Πολιτών για µια Ανοιχτή Κοινωνία, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΚΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ∆ΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Ν.Ε.Α), ΑΡ.ΣΗ<ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ>, κτλ) χρηματοδοτούμενες εκ δυσμών και εξ ανατολών.
Στόχος τους σαφής να κτυπήσουν τον πατριώτη Έλληνα Αντώνη Σαμαρά χρησιμοποιώντας τον διχαστικό χαρακτηρισμό <<μπαμπούλα>> του ακροδεξιού. Ποιοί;
Αυτοί που έχουν δείξει ότι είναι πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης και έτοιμοι ξεπουλήσουν όλον τον Ελληνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου