Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

96.000 € σε ιδιώτες για τους διορισμούς!

Από το Άλφα-Βήτα

Υπουργείο Παιδείας: Επί πληρωμή το νομοσχέδιο


Απίστευτο κι όμως αληθινό! πρόχειρο διαγωνισμό κάνει το υπουργείο Παιδείας για την επιλογή εταιρίας, η οποία θα αναλάβει την Κατάρτιση Σχεδίου Δράσης για το σύστημα επιλογής του εκπαιδευτικού δυναμικού και των στελεχών της Εκπαίδευσης. Το σχέδιο θα περιλαμβάνει:

(α) πρόταση σεναρίων για πλαίσιο διορισμών, μεταθέσεων και αποσπάσεων των εκπαιδευτικών και επιλογής στελεχών της Εκπαίδευσης, βάσει κριτικής αποτίμησης της λειτουργίας του υφιστάμενου συστήματος, συγκριτικών δεδομένων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και των πορισμάτων από επεξεργασία των προτάσεων που θα έχουν κατατεθεί κατά την πρώτη διαβούλευση της σχετικής αρχικής νομοθετικής πρότασης του Υπουργείου Παιδείας καθώς και

(β) Πρόταση για το νέο σύστημα διοικητικών διαδικασιών, υποδομών και εργαλείων για την υλοποίηση του νέου προτεινόμενου πλαισίου, με αξιοποίηση των πορισμάτων της διοικητικής επιστήμης και των νέων επιστημονικών και τεχνολογικών εργαλείων.

Το κόστος ανέρχεται στα 96.000 ευρώ!

1 σχόλιο:

  1. Αυτά, είναι αποτέλεσμα του ότι κάποιοι ΜΙΛΑΝΕ πρώτα, και ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ μετά.
    Μετά τα παχιά λόγια και τις άοριστολογίες ( που περιελάμβαναν και κυνήγι μαγισσών), κατάλαβαν ότι το σύστημα μεταθέσεων-αποσπάσεων-διορισμών, είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, αλλά συνολικά μόνον ( μια και αυτά τα 3 έχουν ΕΝΤΟΝΗ) ΑΛΛΗΛΕΞΆΡΤΗΣΗ.
    Κάτι είναι και αυτό ( κάλλιο να καταλάβεις κάτι αργά, παρά να μην το καταλάβεις ποτέ). Έως τώρα, μόνο αποσπασματικές παρεμβάσεις γίνονταν στο σύστημα, και είδαμε που καταλήξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή